Frequently Asked Questions

Prangende vragen die niet kunnen wachten?
Check dan even de FAQ en krijg antwoorden over de belangrijkste & praktische details
van Belgian Brewer Trails.

Contacteer ons via het mailadres van Belgian Brewer Trails en we kijken samen waar het probleem zit!

Groepsaankopen zijn zeker mogelijk. Hiervoor kan u contact opnemen met de organisator via het mailadres.

Bij het boeken van je ticket kan je je (kortings)code invullen bij het voucher vakje. Deze code wordt automatisch verrekend bij het eindtotaal.

Inschrijvingen aanpassen of annuleren is helaas niet mogelijk. Je kan je ticket wel doorgeven aan een ander persoon die dan in jouw naam kan deelnemen.

Bij aankoop van de bijkomstige verzekering (€2,00) ben je verzekerd voor sportongevallen die gebeuren tijdens de trail. Deze verzekering dekt de schade die je hebt opgelopen tijdens de trail. Voor de schade die wordt opgelopen voor of na het lopen van de trail is de organisatie niet verantwoordelijk.

Omwille van de coronamaatregelen voorziet de organisatie geen verzamelpunt voor persoonlijke spullen. Deze zaken worden best in de auto achtergelaten.

  • Indien je geen validatiemail ontvangen hebt, neem je best contact op met één van onze medewerkers via het mailadres.
  • Meld je aan bij het infopunt aan de startboog tijdens je gekozen tijdslot en  ontvang je startnummer en de nodige startinfo. Een medewerker zal je met plezier verder helpen.

Je mag je hond meenemen, zolang je hem/haar steeds aan de leiband houdt en het netjes houdt.

Gezien de huidige omstandigheden kunnen we geen extra lopers toelaten dan het maximaal aantal lopers per tijdslot. Indien één van de tijdsloten volzet is, vragen we je om voor een ander tijdslot te kiezen.

Als het evenement waarvoor je ingeschreven bent geannuleerd wordt omwille van corona, ontvang je een voucher die gebruikt kan worden om deel te nemen aan één van de volgende Trails in de reeks van Belgian Brewer Trails.

Deelname is toegelaten voor iedereen ouder dan 16 jaar. Jongere deelnemers zijn welkom indien ze begeleid worden door een volwassene.

Indien je last hebt van gezondheidsklachten raden we je aan om advies te vragen bij een (sport)arts. Het is niet verplicht om een medisch attest voor te leggen. Als sporter beslis je zelf hoe je omgaat met de informatie die je meekrijgt tijdens een medische controle.

Er staat geen limiet op de tijd om de trail te doorlopen. Deelnemers die zich inschrijven voor de latere tijdsloten dienen wel rekening te houden met de afsluiting van de tijdsregistratie. Deze wordt voor elke Trail bepaald en kan je terugvinden op bijhorende pagina op onze website.

Op de resultatenpagina vind je een overzicht terug van de afgelopen trails. Hier kan je per trail en afstand de resultaten raadplegen. Klik op de trail en afstand waarvan je de resultaten wenst te bekijken. Na het ingeven van je naam of borstnummer komt je resultaat tevoorschijn. 

Er zal sporadisch foto’s en beeldmateriaal verzameld worden voor promotionele doeleinden. Indien u wenst dat deze beelden niet getoond worden in onze communicatie kan u contact opnemen met de organisatie via het mailadres.

Er wordt bij elke Trail een specifieke parking voorzien. De exacte locatie hiervan kan je telkens terugvinden op de website bij de pagina van elke specifieke Trail.

Niet gevonden wat je zocht?