PROJECT

SEASONED BY

Belgian Brewer Trails zou niet mogelijk zijn zonder de steun van diverse organisaties & partners. De organisatie wil hen hiervoor op deze pagina uitdrukkelijk bedanken.

 

Net zoals onze bieren hun smaak te danken hebben aan een zorgvuldig samengesteld receptuur, wordt Belgian Brewer Trails gekruid door diverse partnerschappen. De ondersteuning van professionele bedrijven en onze sportfederaties vergroot de kwaliteit van BBT met hun expertise.

Be Kind

BE-KIND notenrepen zijn heerlijk, glutenvrij en bestaan voor minstens 2/3 uit noten (amandelen, pinda’s of cashewnoten). Bovendien worden ze gemaakt zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Ideaal als tussendoortje of energie boost en handig voor onderweg!

 

Polar

Polar brengt je fitheid en conditie naar een nieuw hoogtepunt. Alles voor de actieve levensgenieter – en daarom de perfecte partner voor Belgian Brewer Trails.

 

 

 

 

Triatlon Vlaanderen

Word lid van Triatlon Vlaanderen en geniet mee van een mooi aanbod triatlon- en multisportwedstrijden. Bovendien ben je een volledig jaar verzekerd en geniet je van tal van andere voordelen! De samenwerking met 3VL stimuleert het recreatief aanbod en zorgt met Bike & Run voor een aangename overbrugging van het rustseizoen.

Thomas More

Ben jij gebeten door sport? Besef jij als geen ander dat sport booming business is en wil je van sport jouw job maken? Bij Sport@ThomasMore kan dat! Je kan op de sportcampus van Thomas More in Turnhout kiezen voor drie bacheloropleidingen: Sport en Bewegen, Sport- en Cultuurmanagement en Leraar Secundair Onderwijs: Lichamelijke Opvoeding-Bewegingsrecreatie. Bovendien kan je met drie opleidingen onder één dak snel en gemakkelijk een extra diploma behalen. Wist je dat je voor de bachelor Sport- en Cultuurmanagement het volledige traject 100% op afstand kan doorlopen? Uniek in Vlaanderen.

 

Vlaamse Atletiek Liga

De Vlaamse Atletiekliga biedt zowel voor recreanten als voor competitiesporters een waaier aan bewegingsmogelijkheden: van Start2Run tot marathonlopen, springnummers, werpnummers, berglopen, … waarbij mentale en fysieke gezondheid centraal staat. Iedereen kan in één van onze 90 verenigingen terecht voor een polyvalente jeugdopleiding,  competitietraining, een recreatieve of meer doorgedreven loopbegeleiding. Je wordt steeds begeleid door kwaliteitsvolle trainers in een sociaal en laagdrempelig kader. Iedereen is welkom aan zeer democratische prijzen. Proeven van dit aanbod kan in heel Vlaanderen. Vind de club in jouw buurt!

Running Store

De Belgian Brewer Trails lopen met kwalitatieve loopschoenen?  Bij Running Store kan u terecht voor een uitgebreide analyse van diverse sportschoenen (lopen, wandelen, binnensporten) en orthopedische steunzolen. Een professioneel team staat voor u klaar om u met het juiste materiaal en een verregaande knowhow op weg te helpen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een looppiste met Footscan analyse, HD camera en de jarenlange ervaring van het team aan specialisten.

INTO Sport

Bij INTO Sport willen we bruggen bouwen tussen merken en fans, overheden en leden, clubs en ambities. Nergens een grotere betrokkenheid, toewijding, en loyaliteit dan in sport. Omdat sportorganisatoren, sporters en bierbrouwers gedreven worden door passie zetten we mee onze schouders onder Belgian Brewer Trails.

Interesse om BBT mee te ondersteunen?

Contacteer ons om
de mogelijkheden te bekijken