NO PAIN, NO GRAIN

RUN YOUR TRAIL - DISCOVER THE BREWERIES - SHARE THE HAPPINESS

WHY NOW?

Special times call for
special measures

Het concept voor Belgian Brewer Trails is gegroeid uit de nood om te bewegen en te genieten. Iets wat vele mensen het hele jaar gemist hebben. We moesten bewegen, wilden proeven & ontdekken. In onze bubbel, maar met een ervaring. Heerlijk sporten, de ongekende natuur van de streek ontdekken, en proeven van een welverdiend biertje van de lokale brouwer. Een must voor bier-natuur & sportliefhebbers!  

Omdat samenkomen onmogelijk werd, zorgt het concept van BBT voor een veilige, individuele aanpak zonder de evenementiële ervaring te verliezen. BBT brouwt een recept van sport & genieten, dat zorgt voor verbinding en uitnodigt om het leven ten volste te leven. Dit met een volledig Covid-proof aanpak waarbij deelnemers geen groter fysiek risico lopen dan de sporadische lopers in een park.

Had jij ook moeite om fysiek en mentaal gezond te blijven tijdens de lockdown? Belgian Brewer Trails stimuleert mensen om de positieve “drive” terug te vinden die ze mss verloren in de voorbije periode. Bewegen is voor iedereen! Daarom worden verschillende trajecten uitgestippeld voor verschillende niveau’s. Voor ieder wat wils!

Belgian Brewer Trails brengt een verhaal dat breed maatschappelijk gedragen wordt. Een ontdekking, mogelijk gemaakt door en voor mensen die bijdragen aan de heropstart van een levendige en veerkrachtige bevolking. Het is een actie voor en door lokale ondernemers en verenigingen, die we met BBT een hart onder de riem steken.  

Met het project ligt de focus op het verantwoordelijk activeren van lokale beleving en cultuur. Door deel te nemen ontdek je een prachtig bier, en doorkruis je de “verborgen parels” van de natuur op en rond elke brouwerij.

Ontdek de Bush Trail

project

THESE SPONSORS SEASONED BBT 2021

Net zoals onze bieren hun smaak te danken hebben aan een zorgvuldig samengesteld receptuur, wordt Belgian Brewer Trails gekruid door diverse partnerschappen.
De ondersteuning van professionele bedrijven en onze sportfederaties vergroot de kwaliteit van de BBT met hun expertise.

CONTACT

MEER WETEN OVER BBT?

Hit us up:

Supersnel antwoord?

HOP HOP HOP

Ready for an amazing
Trail adventure?