NO PAIN, NO GRAIN

RUN YOUR TRAIL - DISCOVER THE BREWERIES - SHARE THE HAPPINESS

NEW PERSPECTIVES

UPCOMING TRAILS

Delirium Trail

14/01 - 31/01
5km of 10km
Door de velden langs de Schelde in het centrum van Oost-Vlaanderen. Vlak naast de oude watertoren van Melle wordt je opgewacht door de wereldberoemde roze olifant van Brouwerij Huyghe.
MEER INFO

Paix Dieu Trail

04/02 - 21/02
5km of 15km
In een harmonieuze vallei, te midden van de bossen, weidelandschappen en velden ligt de abdij van Paix Dieu. Hier schenkt men een bier dat enkel gebrouwen wordt tijdens de volle maan! Laat jezelf betoveren door deze Luikse schone.
MEER INFO

Kwaremont Trail

25/02 - 14/03
5km of 12km of 15km
Langs de mythische Helling, in de prachtige Vlaamse Ardennen, wordt je verwelkomt door brouwerij Debrabandere om te genieten als een echte flandrien. De gemeente Kluisbergen daagt je uit om je loopschoenen hier flink te besmeuren!
MEER INFO

Kempisch Vuur Trail

18/03 - 04/04
5km of 15km
De Voorkempen… Vlakke land van groenten, kleinfruit en tuinbouw maar ook van brouwerij Pirlot en Het Nest die de handen in elkaar slaan om voor jou het vuur aan de schenen te leggen! Durf jij dit snelle parcours aan om je Kempisch Vuurtje te verdienen?
MEER INFO
WHY NOW?

Special times call for
special measures

Het concept voor Belgian Brewer Trails is gegroeid uit de nood om te bewegen & te genieten. Iets wat vele mensen het hele jaar gemist hebben. We moesten bewegen, wilden proeven & ontdekken. In onze bubbel, maar met een ervaring. Heerlijk sporten, de ongekende natuur van de streek ontdekken, en proeven van een welverdiend biertje van de lokale brouwer. Een must voor bier-natuur & sportliefhebbers!  

Omdat samenkomen onmogelijk werd, zorgt het concept van de BBT voor een veilige, individuele aanpak zonder de de evenementiele ervaring te verliezen. BBT wil een recept brouwen van sport & genieten, dat zorgt voor verbinding en uitnodigt om het leven ten volste te leven. Dit met een volledig Codid-proof aanpak waarbij deelnemers geen groter fysiek risico lopen dan de sporadische lopers in een park.

Had jij ook de moeite om fysiek en mentaal gezond te blijven tijdens de lockdown? Belgian Brewer Trails stimuleert mensen om de “drive” terug te vinden die ze mss verloren in de voorbije periode. Bewegen is voor iedereen ! Daarom worden verschillende trajecten uitgestippeld voor verschillende niveau’s. Voor ieder wat wils!

Belgian Brewer Trails brengt een verhaal dat breed maatschappelijk gedragen wordt. Een ontdekking mogelijk gemaakt door en voor mensen die bijdragen aan de heropstart van een levendigheid en veerkracht bij de bevolking. Het is een actie voor en door lokale ondernemers en verenigingen, wie BBT een hart onder de riem steekt.  

Met het project ligt de focus op het verantwoordelijk activeren van lokale beleving en cultuur. Door deel te nemen ontdek je een een prachtig bier, en doorkruis je de “verborgen parels” van de natuur op en rond de brouwerij.

HET RECEPT

De ingrediënten van jouw Trail

Dagen per trail​

Plan je deelname naar jouw agenda.

Lopers per uur​

Maximale spreiding van deelnemers om fysiek contact tot een minimum te herleiden.

Verdiend biertje per finisher​

Voor het plezier of prestatiegericht? Elke finisher geniet van een heerlijke degustatie met plezier geschonken door de brouwerij. (+18)

Corona proof​

Volgens de regels van de kunst en in de open lucht verzekert dit project een veilige deelname aan alle deelnemers.

Verschillende afstanden

Beginner of ervaren loper? We bedienen lopers op elk niveau.

Verschillende karakters

Met de Belgian Trails ontdek je de gevarieerde landschappen van het land.

Meerdere brouwerijen

Net zoals haar landschappen is ook de Belgische biercultuur zeer divers. Daarom krijgen meerdere brouwerijen de kans om hun eigenheid tot aan uw lippen te brengen.

Verschillende formules

Ook voor de run&bikers is er plaats op de BBT. In samenwerking met Triatlon Vlaanderen stippelen we diverse Run & Bike parcours uit.

1 Trailtje graag!

Kies welk traject jij gaat ontdekken.

Doe mij er maar 3!

Claim 3 tickets met korting en ontvang vrije keuze uit afstand.

Graag 5 trails hier!

Go wild en plan je agenda vol met uitdagende trails!

project

SEASONED BY

Net zoals onze bieren hun smaak te danken hebben aan een zorgvuldig samengesteld receptuur wordt de Belgian Brewer Trails gekruid door diverse partnerschappen.
De ondersteuning van professionele bedrijven en onze sportfederaties vergroot de kwaliteit van de BBT met hun expertise.

CONTACT

MEER WETEN OVER BBT?

Hit us up:

Supersnel antwoord?

Check de FAQ.

HOP HOP HOP

Ready for an amazing
Trail adventure?